FCKs angriber, Martin Pusic, har et halvt år tilbage af sin kontrakt med den danske hovedstadsklub. Pusic har i sinde at opfylde aftalen og kæmpe for spilletid. Det oplyser hans agent.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Konkurrencen om spilletid i FC Københavns angreb er for tiden hård. Unge folk som Carlo Holse puster også til ilden i det fjerne. Den hårde konkurrence får dog ikke den tidligere FC Midtjylland-angriber Martin Pusic til at give op.

Den 30-årige angriber har kun et halvt år tilbage af sin kontrakt med den danske hovedstadsklub. Han foretrækker dog at blive i FC København.

”Vi regner med, at han bliver i FCK frem til sommer – han har jo en aftale med klubben, siger Pusic’ agent, Fredrik Rips, til tipsbladet.dk og tilføjer.

– Han skal helst spille lidt mere, men han var også småskadet indimellem i efteråret. Han var blandt andet ude i tre uger. Han har endnu ikke en plan om at komme væk, så han kører på i FCK, og så må vi se, hvad der sker.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

På trods af planerne om at blive i FCK, har der været interesse fra udlandet, fortæller Fredrik Risp.

– Martin har store ambitioner. Vi har haft en del tilbud fra Kina og Korea, men han er fast besluttet på at spille i Europa.

De gode penge i Kina lokker dog ikke Martin Pusic, fortæller agenten.

– Selvfølgelig. Men Martin synes ikke, at pengene er det vigtigste lige nu. Meget afhænger af, hvad der sker i FCK, og på sigt kunne han godt tænke sig at spille i et andet land. For eksempel 2. Bundesliga i Tyskland. Men det afhænger også af, hvad der sker i FCK, siger den svenske agent.

Martin Pusic skiftede i 2014 til Esbjerg fB, inden han blev solgt til FC Midtjylland i januar 2015. I foråret 2017 var han udlejet til Sparta Rotterdam, som han var med til at redde fra nedrykning med en del mål. Han skiftede til FC København sidst i sommerens transfervindue på en etårig aftale.

Pusic blev topscorer i Superligaen i 2014/2015 med 17 mål.

Læs også: Har brugt 2.300.000.000 kroner på seks måneder: Nu er der dømt udsalg i Barca