Da Barcelona lørdag aften valgte at spendere mere end en milliard på brasilianske Coutinho, er der nu dømt ophørsudsalg i klubben. Det skriver den spanske sportsavis Marca, mens det italienske magasin, Football Italia, melder, at to Barca-stjerner er på vej væk fra klubben.

Coutinho blev lørdag præsenteret i FC Barcelona. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Siden salget af Neymar, er der blevet brugt utallige kroner på indkøb som Dembélé, Coutinho, Paulinho og Ruben Semedo. Pengekassen er sluppet op hos catalanerne. Det skriver den spanske sportsavis, Marca.

Der er helt nøjagtigt faktisk blevet brugt over 2,3 milliarder kroner bare i denne sæson. Nye investeringer kan derfor ikke foretages, førend der er blevet solgt lidt ud af arveguldet.

Således skriver flere italienske medier, heriblandt Football Italia, at både Gerard Deulofeu og Rafinha er på vej til italienske klubber.

Football Italia beretter, at Gerard Deulofeu er på vej til Napoli i en regulær, permanent transfer, mens Rafinha meldes på vej til Inter på en lejeaftale med indbygget købsoption.

Læs også: Officielt: Den nye Pogba er blevet solgt til Manchester United

Barcelona er nødt til at få penge i kassen efter de dyre indkøb, og det hjælper ikke meget, at de indtægterne på de øvrige områder rasler ned. Således er der ikke lige så meget salg til billetter og museumsbesøg, som den catalanske klub kunne håbe på.

Derudover er der også dømt sponsorkrise i klubben. Angiveligt på grund af de politiske uroligheder i Catalonien, hvor flere indbyggere gerne ser landet selvstændiggøre sig fra Spanien.

Den tidligere økonomiansvarlige er blevet fyret i klubben, og samtidig har præsidenten, Josep Bartomeu, overtaget den rolle. Dertil har man brugt mange kroner på revisorer, som skal holde styr på klubbens økonomi.

Marca melder, at en eventuel ombygning af Camp Nou ikke vil kunne finde sted, såfremt klubben øger sit gældsniveau for meget.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne