Her til aften blev der spillet Champions League-fodbold på dansk jord.

RB PLUS Falk i flyvende start på FCK-eventyr Rasmus Falk har stået stærkt i billedet de første uger som FC København-spiller og er en vigtig brik i jagten på en plads i et europæisk gruppespil. - - - - - - - - 30.07.2016. Fodbold Alka Superligaen. FC København vs. FC Nordsjælland i Telia Parken. Rasmus Falk, FC København, jubler efter en scoring. (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2016)

RB PLUS Falk i flyvende start på FCK-eventyr Rasmus Falk har stået stærkt i billedet de første uger som FC København-spiller og er en vigtig brik i jagten på en plads i et europæisk gruppespil. – – – – – – – – 30.07.2016. Fodbold Alka Superligaen. FC København vs. FC Nordsjælland i Telia Parken. Rasmus Falk, FC København, jubler efter en scoring. (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2016)

Det var F.C. København, der hjemme på Parken tog imod rumænske Astra Giurgiu, som man havde spillet uafgjort 1-1 mod i første opgør.

To mål af Andreas Cornelius og et enkelt af Federico Santander dannede rammerne om en gedigen afklapsning af det rumænske mandskab.

Det var faktisk i første halvleg, at det meste af kampen blev afgjort, idet det var her, at københavnerne scorede alle sine mål.

Dermed er københavnerne sikret europæisk gruppespil, idet man nu er videre til playoff-runderne i Champions League.

En stolt dag for Danmark og i særdeles hed spillerne i den hvide FCK trøje.