Cristiano Ronaldo anses af mange som værende den bedste spiller i Real Madrids historie. Men før han kom til klubben var der altså en anden Ronaldo, der havde skrevet sig ind i hjerterne på Real-fansene.

Selvom han (Ronaldo Luís Nazario de Lima eller Fede Ronaldo, red.) for længst har lagt sine fodboldstøvler på hylden, er han stadig en af de mest respekterede spillere, der nogen sinde har spillet for Los Blancos, og hans status på Bernabeu er stadig af en betydelig karakter.

Og det er denne ‘Fede’ Ronaldo, der nu vil have Liverpools Philippe Coutinho til den spanske kongeklub. Det meddeler det engelske medie Sky Sports.

Ronaldo nåede at tilbringe fem sæsoner i den spanske hovedstad, hvor han scorede hele imponerende 104 mål i 177 optrædener. Derudover vandt han også to spanske ligatitler.

Den brasilianske Ronaldo mener, at hans landsmand burde prøve sig selv af i Spanien, og især hos Real Madrid.

Til den spanske radiostation, Onda Cero, udtaler Ronaldo følgende:

Jeg ville virkelig elske at se Coutinho spille for Real Madrid. Spansk fodbold er det bedste i historien. Det har altid dannet ramme om de bedste spillere, og det er også her, der er blevet, og bliver, spillet det smukkeste fodbold.