Lige siden Neymar endelig fuldførte sit skifte til 1,65 milliarder fra Barcelona til Paris Saint-Germain har rygtebørsens hovednavn været en anden brasilianer, nemlig hans landsmand Philippe Coutinho.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Liverpool-stjernen har været genstand for stor interesse fra Blaugrana denne sommer, og Ernesto Valverdes mandskab har fået tre bud afvist på den utilfredse midtbanespiller.

LÆS OGSÅ: Lukakus Instagram-konto under angreb: Dette nåede hackerne at gøre

Det sidste bud lød på hele 114 millioner pund, eller hele 920 millioner danske kroner, som kan gøre den tidligere Inter-spiller til den næstdyreste fodboldboldspiller i historien.

Men Jürgen Klopps mandskab har stået stærkt i kampen om at beholde Coutinho i klubben, og nu ser det ud til, at de spanske giganter har indset, at de ikke kan få deres vilje.

Barcelonas talentspejdere er derfor udkig efter store talenter i Europa, og mange klubber krydser i øjeblikket fingre for, at det ikke er deres klub, det går udover.

Ousmane Dembelé og Jean Michael Seri har begge været kædet sammen med et skifte til FC Barcelona denne sommer, men selv det kan blive vanskeligt på grund af cataloniernes dårlige forhandlingsevner.

LÆS OGSÅ: Lækage: Denne VANVITTIGE detalje er med i FIFA 18

De bliver nødt til at se andre steder hen, og ifølge den spanske avis, Mundo Deportivo, har de måske fundet manden til at udfylde det hul, de havde håbet på, at Coutinho kunne have udfyldt.

RB Leipzigs Naby Keita er ifølge avisen ny mand på Blaugranas radar, og jagten på Leipzig-spilleren er en ny irritation for Jürgen Klopp og co. som længe har jagtet ham uden held.

Schalkes Leon Goretzka er også et nyt potentielt Barca-mål, eftersom det står klart, at klubben ikke skal forvente, at Andres Iniesta spiller meget længere i klubben.

FC Barcelona kan risikere at gå ind i en sæson af middelmådighed, hvis ikke det lykkes dem at hente en spiller inden den 31. august. Foreløbigt har catalonierne kun hentet Nelson Semedo, Paulinho og Gerard Deulofeu til klubben.

LÆS OGSÅ: Officielt: Mads Aaquist skifter klub

Blaugrana falder længere og længere ned i niveau, og det ser ud til, at Real Madrid allerede er stukket af, før sæsonen er begyndt.