To af de meste nok største ting i FIFA-spillenes historie har været dengang, hvor man kunne løbe væk fra dommeren for at undgå en advarsel – og selvfølgelig også dengang man kunne spille indendørs. Det kommer dog foreløbigt ikke tilbage til spillet, men det gør derimod FIFA Street.

(Photo by Malte Christians/Bongarts/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

I 2005 besluttede EA sig for at lancere et spil, der skulle vise sig at blive ret så populært. Nemlig ’FIFA Street’ som blev lanceret af EAs underafdeling, EA BIG, som primært laver NBA Street, Freekstyle, NFL Street og Def Jam Vendetta, men altså for et dusin år siden besluttede sig for at kaste sig ud i noget helt nyt.

LÆS OGSÅ: Officielt: Mads Aaquist skifter klub

FIFA Street bragte evner og færdighederne fra streetfodbold ind i gamerverdenen, og blev selvfølgelig prydet med Ronaldinho på forsiden af spillet. Intet føltes bedre, end når du kunne ydmyge dine kammerater med diverse finter og tricks.

LÆS OGSÅ: Messis skjulte talent – hvordan gjorde han det?

Siden lanceringen i 2005 har EA BIG udgivet yderligere tre versioner af FIFA Street, hvoraf det seneste udkom i 2012. Men det har altså ikke været på hylderne siden, men en video fra Gamescom 2017, der nu er blevet lækket, viser, at det populære streetfodbold-spil meget vel kan returnere til dette års udgave af FIFA.

https://twitter.com/AlkegYT/status/899937203165569024?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2Ffootball%2Fgaming-leaked-footage-suggests-fifa-street-is-coming-to-fifa-18-20170822

Men hvis nogen kunne bringe indendørs-spillet tilbage til FIFA igen, bliver vi her på redaktionen ellevilde. Se nedenstående video fra FIFA 97, hvis du ikke lige helt forstår, hvorfor mange mennesker nu også ønsker en genlancering af denne ‘edition’.