Lionel Messi var ikke i stand til at score mod Real Betis i søndags. Barcelona-angriberen jagtede sit mål nummer 350 i La Liga og var centimeter fra, at det kunne lade sig gøre i hjemmekampen mod Betis søndag aften.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Da det stadig stod 0-0 i det 34. minut skruede Messi et vidunderligt frispark over Betis’ mur, men blev afvist af stolpen.

Barcelona tog dog føringen to minutter senere, da udeholdets Alin Tosca nettede i eget mål, før Sergi Robert lukkede og slukkede med målet til 2-0 ovenpå en simpel afslutning.

LÆS OGSÅ: Twitter går amok: Hvad bilder I jer ind, City?

Messis held ændrede sig ikke efter anden halvegs første fløjt. To gange mere skulle den lille argentiner ramme træværket i åbent spillet. Det sidste var et tordenskud udenfor feltet, som bare havde fortjent at gå ind. Men sådan blev det ikke.

Barcelona-træner Ernesto Valverde har dog brug for, at argentineren får mere held med sig i de kommende kamp, når Barcelona skal forsøge at udfordre de forsvarende La Liga-mestre, Real Madrid.

Efter at have mistet Neymar til Paris Saint-Germain og Luis Suarez ude med en knæskade, hænger Barcelonas offensiv i øjeblikket i en tynd tråd – og derfor er der brug for, at Messi leverer.

Argentineren var her, der og alle vegne på Camp Nou, hvor han blandt andet gik ned i banen for at diktere spillet, og også løb mange meter frem ad banen, når der var brug for det.

Messi har dog et skjult talent. I det 82. minut steg Messi til vejrs på et hovedstød, der lige akkurat gik forbi stolpen.

Det er værd at huske på, at Barcelona-angriberen kun er 1,70 meter og at han sjældent angriber hjørnespark på den måde, men måske burde han gøre det noget oftere i fremtiden, fordi springet, som han leverede var ikke mindre end fabelagtigt.

https://twitter.com/messi10stats/status/899630797749014528?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1128771-lionel-messi-has-a-hidden-talent-he-should-use-more-often-for-barcelona

‘Banens korteste spiller hopper højest.’

Messi havde et lignende spring mod Manchester United i Champions League-finalen i 2009, hvor det lykkedes ham at score. Fodboldfans verden over var dog stadig overraskede over, at den lille troldmand formåede at hoppe så højt.

Twitter-reaktioner:

‘Det hop fra Messi (emoji).’

https://twitter.com/superchiefer/status/899359879055462400?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1128771-lionel-messi-has-a-hidden-talent-he-should-use-more-often-for-barcelona

‘Hvordan kan Messi springe så højt?’

‘Pfff, Messi, hvilket hovedstød! Bedre end Pique.’

LÆS OGSÅ: Liste: 10 spillere som skifter klub i denne uge – Dembelé og Costa med