Manchester City har lanceret et nyt tiltag på hjemmebanen Etihad Stadium. Og de engelske Twitter-brugere er mildest talt ikke begejstrede for det nye tiltag. Du kan se, hvordan de reagerer nederst i artiklen.

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Fodbold i England plejede at være et spil, der var til for den arbejdende klasse. Sådan er det ikke mere.

LÆS OGSÅ: Liste: 10 spillere som skifter klub i denne uge – Dembelé og Costa med

Mens Premier Leagues globale vækst ser ud til at fortsætte, fortsætter stemningen på de engelske stadions også med at falde.

Billetpriserne fortsætter med at stige, langt over inflationsraterne, og det har de gjort, siden Premier League startede i 1992.

Abu Dhabi-ejede Manchester City har modtaget store investeringer over de seneste 10 år og har cementeret deres status som en af de største klubber i Europa.

SE OGSÅ: FC Midtjylland varmede op til den kommende kamp – og så skete dette

På trods af det bliver atmosfæren på det – ofte halvtomme Etihad – ofte kritiseret, og introduktionen af den nye ‘Tunnel Club’ forbedrer netop på kritikken.

Da City mandag aften tog imod Everton på hjemmebane viste kameraerne den nye ‘Tunnel Club’ til seerne hjemme foran fjernsynet.

Gennem et glasvindue kunne man iagttage spillerne i tunnelen, vel at mærke, hvis man havde det rette fodtøj på. Det er nemlig forbudt at tage trainers på, hvis man vil have adgang til det nye eksklusive afsnit.

SE OGSÅ: 400.000.000? Morata brænder på det SKAMMELIGSTE

Det koster angiveligt 15.000 pund for et sæsonkort dertil, og at overvære mandagens kamp mod Everton ville have kostet 249 pund, hvis man ville have haft en plads i ‘Tunnel Club’.

Brugere på Twitter var langt fra begejstrede over det nye tiltag, som af mange viser hvilken vej moderne fodbold har tænkt sig at gå.

Læs udvalgte tweets herunder.

https://twitter.com/_JoeOdwyer/status/899706724646621186?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1128967-fans-on-twitter-disgusted-at-man-citys-new-way-of-killing-football

https://twitter.com/ponkytonk/status/899712764528164865?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1128967-fans-on-twitter-disgusted-at-man-citys-new-way-of-killing-football