[Getty Images]

[Getty Images]

Real Madrid-præsidenten, Florentino Perez, har afvist at den madrilenske kongeklub er interesseret i at få den nu fyrede Chelsea-træner, José Mourinho, tilbage til klubben.

Mourinho havde tre år i spidsen på Bernabeu, før han forlod klubben i 2013, og vendte tilbage til nummer to ophold i Chelsea F.C.

Men efter at Mourinho torsdag blev fyret i Chelsea – han efterlader sidste års Premier League-mestre, med kun ét point ned til nedrykningsstregen – er rygtet om et muligt skifte til Madrid opstået.

Læs også: Real Madrid parat med listigt move

Til den spanske radiostation, Cadena Ser, udtalte Perez følgende:

“Ingen kan forudsige fremtiden, men lige nu er han ikke på vej til Madrid.”

Med Rafael Benitez i front, har Real Madrid på det sidste haft store problemer, og er hele fem point bagud Barcelona og Atletico Madrid, der ligger nummer 1 i La Liga.

“Benitez er i stand til at løse de problemer, vi på nuværende tidspunkt har. Det er den eneste mulighed, vi har overvejet på nuværende tidspunkt. Vi mener ikke, Mourinho ville kunne løse opgaven på nuværende tidspunkt. Vi har gode minder med Mourinho. Han løftede niveauet, da han sidst var træner i klubben.”, udtaler Perez til radiostationen.

Læs også: Hvor sikker er Benitez position hos Real Madrid?