5 – Hull City – The Tigers

HULL, ENGLAND - JANUARY 09: A Hull City fan arrives at the ground ahead of The Emirates FA Cup Third Round match between Hull City and Brighton & Hove Albion at KC Stadium on January 9, 2016 in Hull, England. (Photo by Nigel Roddis/Getty Images)

Den eneste forbindelse mellem Hull City og deres kælenavn The Tigers eller på dansk Tigrene, er klubbens farve på hjemmebanetrøjerne som er sort og orange/gul. Yorkshire-klubbens markante og anderledes tilnavn har vagt opsigt i Europa, så for at styrke klubbens image og berømmelse foreslog den engelske klubs egyptiske ejer sidste år, at man kunne ændre klubbens navn fra Hull City til Hull Tigers. Dette mødte dog stod modstand fra specielt gamle fans og derfor valgte FA at afvise det ellers livlige foreslag.

4 – Arsenal – The Gunners

Emirates Stadium. Football Club Arsenal. London  (Photo by Thomas Vilhelm/Cover/Getty Images)

Det siges, at Arsenals grundlæggere var arbejdere i den lokale våbenfabrik. Såfremt det er sandt, er det ikke så underligt, at London-klubbens logo og kælenavn har noget med våben at gøre. Kanon i logoet er også eftersigende inspireret fra Englands militære historie.

‘The Gunners’ kan oversættes til noget i retning af ‘kanonskytterne’ eller ‘skyderne’ og det kælenavn lever klubben så sandelig op til i disse tider. Manager Wenger har i de sidste mange år sørget for, at klubben altid har figureret i top 5 i Premier League. Pt. ligger de desuden nummer 1 i Premier League.

3 – Bristol Rovers – The Pirates

GettyImages-496298574

Selvom klubben kun lige i sidste sæson blev en del af de engelske liga system, har klubben et imponerende ordforråd, når det kommer til kælenavne. Den engelske klub blev før i tiden blandt andet kaldt ‘De sorte arabere’, dog tog de hurtigt kælenavnet ‘Piraterne’ til sig og har beholdt det lige siden. Årsagen var, at man gerne ville mindes den militære historie der er forbundet med byen Bristol.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side