Macron fodboldstrømper

Macron er et lidt mindre kendt italiensk mærke i sportstøj. De har produceret sportstøj for flere af de store mærker siden 1971 og har siden 1997 også produceret under eget navn.

De er især er kendt for deres teknologiske innovationer inden for beklædning og har slået flere af de kendte producenter af pinden som leverandør af sportstøj til en række af verdens store fodboldklubber.

Du kan købe fodboldstrømper fra Macron her.

Macron er da også ret godt repræsenteret herhjemme, men er nok mest kendt blandt de forskellige sportsklubbers indkøbere på grund af deres meget fleksible og prisbillige spilledragter, der nemt kan tilpasses selv små klubbers behov for spilletøj.

Macron fodboldstrømper

macron fodboldstrømper

Macron fodboldstrømper

Inden for fodboldstrømper kendes Macron nok mest for deres kraftige og meget tydelige forstærkninger af foden, tær og oversiden af foden, samt den kraftige ribkant i anklen. Forstærkningerne er lavet af et særligt slidstærkt rayonmateriale (Rayon) eller af kulfibre (First Carbon) og er næsten en sko i sig selv, uden at strømpen virker stiv eller svær at få på af den grund.

Med disse avancerede strømper er du som fodboldspiller sikker på, at du altid har optimal støtte omkring fodroden, undersiden og oversiden af foden, samt tæerne. Materialet tillader samtidig foden at ånde og transporterer fodsved og andre væsker ud på oversiden af strømpen, hvorfra det kan fordampe gennem skoens udluftningssystem. Derved har du både tørre og dermed også varme fødder, samtidig med at de mest belastede dele af foden ydes støtte og forstærkning.

Strømperne er så lange, at de først slutter lige under knæet og den øverste del af strømpen er en stor, kraftig ribkant, der kan bøjes om, så strømperne altid holdes helt stramt oppe og ikke glider ned, selv ved en hård tackling.

Ser vi bort fra Trusox fodboldstrømper og nogle af Nikes fodboldstrømper, er Macrons to serier af fodboldstrømper således noget af det mest avancerede, du kan få på markedet i dag.

Fås i flere farver og alle gængse størrelser.

Du kan købe dem her.