Select fodboldstrømper

select fodboldstrømper

Select fodboldstrømperSelect fodboldstrømper – Har du spillet klubfodbold på et eller andet tidspunkt eller gør du det nu, spiller eller har du sikkert spillet i et par Select fodboldstrømper. Det er gode fodboldstrømper uden de store raffinementer, til en pris der er næsten uimodståelig. Select fordboldstrømper er for dem, som vil have et par  gode nok fodboldstrømper uden at betale en formue for detaljerne.

Det mest raffinerede ved disse ”standardklubsokker” er nok, at skaft og fod er lavet af hver sit materiale. Skaftet er af 95 % nylon og 5 % elastiktråd. Så er du sikker på at strømperne altid sidder helt tæt og holder sig oppe under hele kampen, ligegyldigt hvor store dine benskinner er.

Selve foden er til gengæld af 85 % Bomuld og 15 % Nylon. Det giver nogle dejlige, behagelige og bløde strømpefødder at stikke foden ned i, men bomulden er ikke gavnlig, da den ikke kan holde foden tør og varm. Den transporterer nemlig ikke fodsved og anden fugt nær så effektivt væk fra foden, som f.eks. Nike’s dry-fit materiale gør det.

select fodboldstrømper køb

Select fodboldstrømper med indbygget prischok

Select fodboldstrømper fås i mange forskellige farver og kan ind imellem også fås i stribede versioner. Størrelsesmæssigt fås de i tre forskellige størrelser, nemlig 33-36, 37-41 og 42-47. Altså stort set de samme størrelser som du kan få alle mulige andre strømper i nede i supermarkedet.

Derved rammer størrelserne meget bredt og derfor er pasformen måske ikke altid helt optimal. Det er prisen derimod og det er da nok også derfor, at denne fodboldstrømpe er så populær i de danske fodboldklubber fra Danmarks Serien og nedefter. Her der er sjældent råd til de helt vilde og ekstravagante strømper som f.eks. Trusox, Metasox og Nike fodboldstrømper.

Køb Select fodboldstrømper her.

Det startede med fodbolde

Select er pure dansk og startede med at producere fodbolde lige efter 2. verdenskrig, hvor danskeren og fodboldmålmanden Eigil Nielsen opfandt den moderne fodbold. I modsætning til datidens fodbold, havde hans bold ingen udvendig snøre, men havde indbygget ventil, så bolden kunne pumpes op uden at skulle åbnes.

Det blev starten på Select, der stadig den dag i dag er en af verdens førende leverandører af fodbolde, men også kan levere fodboldstrømper og andet sportstøj.

køb select fodboldstrømper