Fodboldpressen i Europa bliver ved med at skrive historier om Jean-Clair Todibo, der til daglig spiller for Toulouse i Ligue 1. I dag er det så Tuttosport, der skriver, at den unge franskmand beslutter sig om 10 dage.

Jean Clair-Todibo Manchester United

LONDON, ENGLAND – AUGUST 04: Francois Moubandje of Toulouse during the Pre-Season Friendly between Crystal Palace and Toulouse at Selhurst Park on August 4, 2018 in London, England. (Photo by Marc Atkins/Getty Images)

Ifølge den italienske avis vil spilleren og hans agent snakke om hans muligheder inden for de kommende uger.

Mange klubber har i de seneste uger været kædet sammen med Todibo. Heriblandt skulle Juventus, Liverpool og Manchester United blandt de mest opsatte på at hente ham.

Tuttosport er baseret i Torino, og derfor er det selvsagt, at fokus for dem er på Juventus. Men der er også mange andre forhold, der spiller ind, og gør Juventus til en nævneværdig mulighed for Todibo.

LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Derfor spiller PSG ikke i deres hjemmebanetrøjer mod Liverpool

Blandt andet skulle det kompetente personale, storslåede faciliteter og muligheden for at kunne træne sammen med Cristiano Ronaldo helt klart tælle op i forhold til hans fremtidsovervejelser.

Grunden til, at Liverpool og Manchester United nævnes, er, fordi Todibo spiller på en position, som er særdeles eftertragtet blandt klubberne i Premier League.

Andre klubber såsom FC Barcelona, Bayern München, Napoli, Lyon og Schalke 04 bliver også nævnt.

Todibos kontrakt med Toulouse udløber næste sommer. For nylig har klubbens præsident udtalt, at han ikke forlader klubben i vinterens transfervindue.

LÆS OGSÅ: WOW: FCK kæmper med Barcelona om stjernefrø!