Det er snart juleaften, og det er i dag den 1. december. Arsenal eller Manchester City er muligvis ved at finde sig en rigtig god julegave, til når transfervinduet atter åbner. Læs bare med her.

Kepa og Benzema kan snart være holdkammerater. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)


Den 29-årige forsvarsspiller, Jonny Evans, jagtes af de to engelske storklubber, der begge er meget interesserede i at hente kaptajnen i West Brom til januar. Ifølge de engelske kilder fik begge klubber afvist transferbuddet i sommers. Det kan både Daily Mirror og Telegraph rapportere.


Newcastle Uniteds træner, Rafa Benitez, vil gerne styrke sit forsvar, men José Mourinho forlanger hele 168 millioner kroner for Luke Shaw. En pris, Rafa Benitez synes er for høj. Det melder The Telegraph.

VANVITTIGT: Så meget tjener Ronaldo på ét Instagram-opslag


Angiveligt har Real Madrid droppet sin interesse i David de Gea, og i stedet fokuserer klubben nu på at hente Kepa Arrizabalaga, der til daglig spiller hos Athletic Bilbao, til klubben. Planen er at hente målmanden i det kommende transfervindue til januar. Det skriver Marca.


Mauricio Pochettino beundrer sin landsmand, Manuel Lanzini, i West Ham. Nu er det på tide at følge op på interessen. Derfor finder ESPN det sandsynligt, at Pochettino vil gå efter West Hams 10’er i januar.

Ny Real Madrid-målmand er fundet: Denne målmand forventes at overtage posten


Barcelona kan ikke komme frem til en aftale med Liverpool om Philippe Coutinho, og har derfor udset sig et nyt mål, og en ny klub, der skal chikaneres med daglige henvendelser. Den 29-årige brasilianer Willian fra Chelsea er i catalanernes søgelys, rapporterer Goal fredag morgen.


Den tyske midtbanespiller, Emre Can, overvejer i øjeblikket sine muligheder nøje. Han afviser ikke direkte at forlænge sin kontrakt med The Reds, men Juventus står klar med en fed check, der måske kan vise sig at blive Cans nye klub. Det skriver Liverpool Echo.