Da Jan Kliment i de sidste minutter af kampen mellem AaB og Brøndby IF, pådrog sig en skade, anede ingen hvor alvorlig skaden reel var.

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Men efter en gennemgribende lægeundersøgelse, er det sundhedsfaglige team hos Vestegnsklubben nu fundet frem til både den specifikke skade, og hvor længe stjernen kan forventes at være på lazarettet.

I forbindelse med Brøndbys 3-0 sejr ude mod AaB, kom der lidt malurt i bægeret for udeholdet. Tjekkiske Jan Kliment, som er tilknyttet klubben på en lejeaftale fra tyske Stuttgart, måtte nemlig udskiftes, da han var blevet skadet.

Skaden skete, da Jores Okore og tjekken var i en duel om bolden. Efterfølgende sparkede den tidligere FCK-forsvarer ud efter Brøndby-forsvareren, og så blev han bortvist fra banen.

LÆS OGSÅ: Avis: Liverpool vil skille sig af med seks spillere – se hvem her

Skidt nyt for Kliment, der meget vel kan have spillet sin sidste kamp for Brøndby.

– Det var en dyr sejr. Jeg tænker på skaden til Jan Kliment. Det er højst sandsynligt en seriøs knæskade. Han vil være ude i et stykke tid.

– Han er en vigtig spiller for os, selvom han ikke altid starter inde, så giver han os en anden dimension fysisk. Det er svært at have sådan en situation i slutminutterne, siger Zorniger til 3point.dk.

Kan være ude i syv til ni måneder – lejeaftalen udløber til sommer

Sportsdirektør i klubben, Troels Bech, uddyber over for Brøndby Indefra.

– Alt tyder på, det er en korsbåndsskade, som er af de helt tunge slags, hvor man kan være ude i op til 7-8-9 måneder. Det ved vi mere om de nærmeste dage, men det tyder alt på, fortæller den tidligere OB-træner, som nu er sportsdirektør for Brøndby IF.

LÆS OGSÅ: Tør du klikke? ‘Tøffe’ giver dig svaret på, hvem der vinder Superligaen i år

Med sejren over AaB er Brøndby nu tre point foran FC Midtjylland. Midtjyderne har dog en kamp i hånden, da de i morgen møder AC Horsens på udebane.