Gabriel Jesus frygter, at Manchester Citys tre nederlag på en uge har overskygget de gode præstationer i indeværende sæson.

Foto: AFP PHOTO / EVARISTO SA

af: Emil Plovgaard

Angriberen, der til daglig spiller for The Blues gav Manchester City håb, da han scorede et tidligt mål i returopgøret mod Liverpool på Etihad Stadium.

Men Citys håb om at indhente de tre mål fra sidste uge kamp, løb ud i sandet, da Liverpool slog tilbage med to mål i anden halvleg.

Og med Manchester United, som gjorde livet surt for The Blues lørdag eftermiddag med en 3-2-sejr, på en dag, hvor Etihad-mandskabet kunne have været blevet mestre, led City for første gang i over to år den skamfulde bet; at tabe tre kampe i træk.

LÆS OGSÅ: Dansk nøglespiller udgår med skade: Når måske ikke at blive klar til VM

City mangler dog stadig kun seks point i deres resterende seks ligakampe for at sikre sig ligatitlen, men Jesus føler, at hattricket af nederlag fylder for meget i forhold til holdets gode præstationer i denne sæson.

Jesus: De seneste tre nederlag skygger over vores bedrifter

– Det er svært, fordi de seneste tre nederlag desværre skygger over vores bedrifter i denne sæson. Vi må bare rejse os op, for vi har ikke spillet dårligt.

– Vi blev slået ud af et godt hold og en stor klub. Endnu engang tillykke til dem, det fortjener de.

LÆS OGSÅ: Avis: Henrik Hansen på vej til OB

– Ingen kan lide at tabe, men vi er skuffede. Især fordi det er en knockout-turnering. Det er fodbold. Disse ting sker. Vi ønsker Liverpool tillykke med avancementet.

– Vi fortryder intet. Og man har heller ikke tid til at fortryde i fodboldens verden. Der venter os endnu en stor kamp på lørdag, fortæller den lynhurtige brasilianer til Manchester Evening News.

LÆS OGSÅ: Liste: Fem spillere, som kan erstatte Iniesta hos Barcelona