Siden Ole Gunnar Solskjær overtog styringen hos Manchester United, er det blevet til seks sejre. Det ser også allerede ud til, at han har udvalgt de spillere, han foretrækker at arbejde sammen med.

Men der er tre spillere, som ifølge Gary Neville ikke passer ind i Manchester Uniteds nuværende system under Ole Gunnar Solskjær. Det drejer sig om Romelu Lukaku, Juan Mata og Marouane Fellaini.

Alle tre var heller ikke med i startopstillingen i søndagens kamp mod Tottenham. Lukaku og Mata sad på bænken, mens Fellaini var udeladt af truppen.

De tre United-spillere har ikke fået meget spilletid, siden Solskjær ankom til klubben. Nordmanden foretrækker i stedet tempo på sit hold.

Spillere som Marcus Rashford, Paul Pogba og Anthony Martial har alle forbedret sig markant, siden Solskjær blev ansat som midlertidig træner.

– Når man kigger på, hvad Ole Gunnar Solskjær har gjort, så har han udeladt Lukaku og Mata. Det er spillere, som ikke just hjælper til med farten i et angreb, fortæller Neville til Sky Sports efter Uniteds sejr.