Girona forsvarsspilleren Pablo Maffeo har afsløret, hvad Messi sagde til ham efter han havde vundet over klubben i La Liga, i går lørdag aften. 

AF KRISTIAN PARIS

Den 20-årige forsvarsspiller, der er en af mange, der på udlån fra den britiske Premier League klub Man City, stod overfor den argentinske superstjerne hele kampen.

Messi spillede ikke helt op til bedste evne. Han formåede ikke at udbygge sit imponerede scoringsantal i kampen, så han rakte ud efter Maffeo efterfølgende, når kampen var slut – 3-0 til de spanske giganter fra Catalonien.

 (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

– Messi spurgte mig om flere ting: om jeg var på udlån fra City og hvor gammel  jeg var, fortalte Maffeo til det spanske sportsmedie Marca.com.

Den unge spiller blev også  udspurgt om den opgave han var blevet stillet af manager Pablo Machin forud for kampen mod Messi og co.

– Jeg skulle spille direkte over for MEssi, og jeg blev nødt til at være tæt på ham og ikke kun holde øje med manden – også bolden. Det er svært, ikke kun fra et fodboldmæssigt perpsektiv, men også psykologisk. Jeg sætter dog pris på trænerens tillid til at sætte mig overfor ham, udtaler den unge spiller.

Selvom Maffeo havde snakket med Messi, fik han ikke muligheden for at bytte trøje med den argentinske superstjerne.

– En af mine venner ville gerne have Ter Stegens trøje, så jeg spurgte målmanden, sagde Maffeo.

Messi er en de bedste i verden, men mine kommer i første række.

Maffeo har startet i fem ud af seks af Gironas seks La Liga kampe i denne sæson, hvor de har fået fem point. De indtager lige nu 16- pladsen i rækken. es.