Gode nyheder til det danske fodboldlandshold. Det blev i dag meldt ud, at flere af de forventede skadede spillere meldte sig klar til lørdagens play-off kamp mod Irland. Ydermere var der også gode nyheder til Danmark, i og med, at en af irernes helt store nøglespillere sidder udenfor med en skade.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Det drejer sig om den irske landsholdsspiller, Jeff Hendrick, der sidder uden for med en skade blot fire dage før playoff-braget i Danmarks nationalstadion, Parken, der afvikles på lørdag klokken 20.45.

Se bare her: Sådan får du Lionel Messi i FIFA 18 helt GRATIS

Skaden sidder et noget ubelejligt sted for Hendrick, idet han er blevet skadet i ballen. Det er endnu uvist om Burnleys midtbanespiller er sin skade kvit lørdag.

Jeff Hendrick er måske ikke et navn de fleste danskere kender til, men ikke desto mindre er det et af de faste valg, som Martin O’Neill kamp efter kamp udtager til startopstillingen. Han har brugt Hendrick rigtig meget de senere år.

PSG går TRANSFER-AMOK: Vil hente de to største stjerner i Premier League

Derfor er det med andre ord altså et potentielt fast inventar i den irske start-11’er, der skal erstattes med et andet navn. Til stor gavn for danskerne.

Hendrick har da også bidraget til Irlands kvalifikation til VM i Rusland næste år, og er dermed en af grundene til, at det irske landshold på lørdag gæster Parken.

Chok: Neymar vil allerede væk fra PSG – denne storklub lokker

Således står Jeff Hendrick i øjeblikket noteret for ét mål og én assist i irernes VM-kvalifikation.

Ikke meget tænker du, men Irland scorede faktisk kun 12 mål i løbet af de 10 kampe i kvalifikationen, så dermed har Hendrick bidraget til cirka 17 procent af samtlige irernes mål.

Omvendt lukkede de kun seks mål ind, så det er på defensiven, Irland vinder deres kampe.