Hvis du har set Lionel Messi i løbet af de seneste par uger, så har du måske opdaget en markant ændring. Det handler ikke om fodboldspillet, men om argentinerens markante hårvækst i ansigtet! Der er dog en helt legitim grund til, at troldmanden har ladet skægget gro. 

Skrevet af David Paris 

Den argentinske verdensstjerne Lionel Messi er lige nu i gang med at spille Copa America med Argentina, og her har holdet kvalificeret sig til kvartfinalerne indtil videre. Det sydamerikanske hold har ikke vundet turneringen siden 1993, på trods af at have været i finalen i 2004, 2007 og 2015. I år er Messi og co. kæmpe favoritter og verdensstjernen tror på, at hans fuldskæg kan give dem succes…

Så grunden til, at 28-årige Messi har anlagt et fuldskæg, (der tilsyneladende er rødt?!) er, ifølge ham selv, overtro.

Missede den første kamp

Den fem-dobbelte Ballon d’Or-vinder missede turneringens første gruppekamp mod Chile, som Argentina heldigvis vandt med 2-1. Messi vendte dog tilbage til grønsværen i den anden kamp mod Panama med en indskiftning i det 61. minut og efterfølgende et hattrick og en knusende 5-0 øretæve til Panama.

Jun 10, 2016; Chicago, IL, USA; Argentina midfielder Lionel Messi (10) reacts after three goals against Panama in the second half during the group play stage of the 2016 Copa America Centenario at Soldier Field. Argentina defeats Panama 5-0. Mandatory Credit: Mike DiNovo-USA TODAY Sports

Efter hattricket og den gode præstation, er Messi og hans holdkammerater blevet enige om, at det må være hans nye skæg, der er skyld i succes’en, og de har derfor forbudt ham at barbere det af! (man må håbe det ikke klør og kradser alt for meget).

Messi siger selv til mediet AS: “Vi mener, det er et Kabbalah (udtryk for visdom og læren om universet i jødedommen), så vi vil derfor være i stand til at bryde vores dårlige periode og vinde trofæet. Der er ingen chance for, at jeg barberer det væk nu, for det ville mine holdkammerater ikke lade mig gøre. Hvis jeg fjerner mit skæg, slår de andre mig i hjel.”

Læs også: Messis retssag starter i dag – Få det fulde overblik her:

Læs også:

Messi: Vil hjem og spille i Argentina en dag