Pep Guardiola udtaler til Sky Sports, hvad Manchester City skal gøre bedre i den næste periode, samtidig med at han fortæller om at man hos Manchester-klubben skal acceptere kritikken.

Af Lasse D. Drescher

Manchester City-træneren Pep Guardiola indrømmer at de hos Manchester City bliver nødt til at accepte kritikken af målmanden Claudio Bravo, på nuværende tidspunkt.

(Photo by Matthew Lewis/Getty Images)

Den 33-årige Claudio Bravo, blev passeret hele fire gange i Manchester City’s 4-0 nederlag på Goodison Park, i sidste weekends Premier League-kamp. Guardiola fortæller at forsvaret ikke kan modtage alt skylden, at det også er målmandsposten, som har svigtet.

Pep Guardiola udtaler følgende til Sky Sports:

“Vi bliver nødt til at acceptere det, fordi det er en del af arbejdet. Vi skal bare blive stærkere i begge ender, og specielt i vores egen boks. Vi skal acceptere kritikken af Bravo også, selvom han er en af os, det er bare en del af spillet.

Vores placering i ligaen skyldes ikke kun målmandens fejl, det ville være for nemt kun at give målmanden skylden, men det er ikke kun der vi har problemer. Vi skal generelt spille bedre, ramme målet på vores chancer, og så lukke mindre mål ind.

Det er samtidig ikke kun forsvarets skyld, at der opstår mange skudchancer til modstanderen. Det er holdets opbygning som vi skal have ændret på, for at ændre på vores resultater.”

Læs også: Mirror: West Brom-stjerne millimeter fra skifte