Af David Paris

Premier Leauge-klubben Crystal Palace har nok fået den værst tænkelige start i den nye sæson. Efter 6 kampe står klubben uden point og med en målscorer på minus 13. Eksperter og betting-folk regner allerede nu med, at ‘Ørnene’, som klubben også kaldes kommer til at rykke ned i den næste bedste engelske i denne sæson.

Klubbens topscorer og tidligere Aston Villa- og Liverpool-angriber Christian Benteke blev ellers regnet som manden, der kan få banket nogle mål ind i netmaskerne og dermed, måske, holde klubben oppe i den bedste engelske fodboldrække. Han har netop meldt sig skadet og det betyder altså, at Crystal Palace har brug for akut hjælp.

Vi har, med inspiration fra det engelske medie 90min.com fundet nogle spillere, som klubben allerede kan hente nu; de er nemlig uden kontrakt.

Claudio Pizarro

Den tidligere Bayern München- og Werder Bremen-angriber Claudio Pizarro har spillet det meste af sin proffesionelle karriere i den tyske Bundesliga. Han har scoret næsten 200 mål i 490 kampe og blive derfor betragtet som en habil målscorer. Han er netop blevet 38 år, men faktisk er han lige pt. uden en professionel kontrakt, så derfor kunne han være en mulighed for Crystal Palace, der har brug for en, der kan lave mål, på den ene eller anden måde.

Pizarro er ikke helt ukendt i Premier League, idet han en gang, for mange år siden, spillede én sæson i Chelsea (dog uden større succes). Måske kunne han dog være værd at give en chancen, såfremt man kunne overtale ham…

Giuseppe Rossi

Den amerikansk fødte italienske landsholdsspiller er kendt som en af de mest effektive angribere i Italien. Han har scoret 82 mål i 190 kampe for Villarreal i den bedste spanske række, La Liga i den sæson, hvor han også blev spanske mestre.

En serie af alvorlige knæskader har dog plaget angribere, der på trods af hans alder, der kun er 30, alligevel er uden professionel kontrakt. Måske kunne man  i Crystal Palace håbe på at Rossis knæ holder i bare én sæson og måske kunne han så være prinsen på den hvide hest for Palace-ledelsen.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side