4 – Bochums skrammeltrøje fra 1997/98

4

Vi nærmer os førstepladsen på listen og det betyder, at trøjerne bliver vildere og vildere. Den tyske tidligere Bundsliga-klub Bochum havde i 1997/98-sæsonen denne trøje og vi ved ærlig talt ikke hvad vi skal sige til den tyske trøje. Decideret usmagelig og vi synes faktisk, at der er nogle designere, der burde skamme sig.

3 – Athletic Bilbao’s ketchup-trøje fra 2004/2005-sæsonen

9

Athletic Bilbaos ketchup-trøje fra midten af 00’erne er nok den trøje, der har skabt mest røre i medierne og derfor burde den måske ligge nummer 1 på listen. Det gør den dog ikke, for, i stedet for at fokusere på det grimme design, er trøjen faktisk virkelig gennemført og hvis man kan lide ketchup er det jo himlen. Det er grunden til at den spanske klubs tidligere hjemmebantrøje ikke er havnet på førstepladsen.

2 – Mexico landsholdtrøje fra 1997/1998

5

Mexicos landsholdstrøje på billedet herover var landet trøje i mindre end et år. På grund af massiv kritik og klager fra folket valgte det mellemamerikanske land nemlig hurtigt at skifte til en anden mere neutral trøje. Kigger man efter kan man se stammefigurer- og tegningerne på trøjen.

Brug piletasterne herunder hvis du vil videre til næste side