Den tidligere FCK-spiller Björn Sigurdarson floppede totalt i København – men nu har han fået optur i sin karriere i Norge.

Her ses Björn Sigurdarson i en træningskamp for F.C. København, hvor han ikke fik den store succes. Foto: Getty Images

FC København hentede i januar 2015 den islandske bomber Björn Sigurdarson til klubben på en lejekontrakt fra Wolverhampton. Ståle Solbakken kendte nemlig islændingen fra deres fælles tid i Wolverhampton. Sigurdarson floppede dog noget så grusomt i den danske hovedstad, hvor han sjældent fik kampe, og hvor det kun blev til sølle to mål i 17 kampe.

Björn Sigurdarson forlod FC København igen efter et halvt år. Herefter gik turen til norske Molde, hvor angriberen har haft stor succes. Søndag blev det da også til to mål mod Sarpsborg 08 – Sigurdarson ender dermed på en tredjeplads på topscorerlisten med 16 mål – mens Nicklas Bendtner ender som nummer 1 med nummer 19.

Ekspert: Disse spillere forlader PSG i januar

– Igen er det denne spiller. Alle, som holder med klubben, alle, som arbejder i klubben, må bede til Gud i himlen om, at han bliver i Molde. Han er så afgørende gang efter gang efter gang. Man kan ikke overdrive hans betydning for holdet, siger den tidligere Molde-spiller og nuværende Mjøndalen-profil, Christian Gauseth, ifølge Eurosport.no.

BREAKING: AC Milan fyrer Montella – og afløser ham med legende

Den tidligere Manchester United-spiller og nuværende Molde-træner, Ole Gunnar Solskjær, er da også begejstret for den islandske angriber.

Avis: Premier League-træner skal afløse Zidane

– Han har været lidt småskadet, men vi fik lappet ham sammen, og så gør han dette. Han er så vigtig for os både på- og udenfor banen. Han er et forbillede for alle, lyder roserne fra Ole Gunnar Solskjær til Björn Sigurdarson, der har kontraktudløb i Molde ved udgangen af 2019.

Bayerns Rodriguez efter hjernerystelse: ‘Jeg vidste IKKE, hvad stillingen i halvlegen var’