Liverpool-spilleren Mohamed Salah har i denne uge været kædet sammen med et skifte til Real Madrid. Hovedpersonen selv taler nu endelig ud om de verserende rygter.

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Mohamed Salah slår ud efter de medier, der har forbundet ham med et skifte til Real Madrid. Der er absolut ikke hold i nogle af disse rygter, slår Liverpool-spilleren fast på sit eget modersmål på Twitter.

Det er fantastiske nyheder for Liverpool, der lige har mistet deres største spiller, Philippe Coutinho, der i sidste weekend røg for omtrent 1,2 milliarder kroner til FC Barcelona.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

At der er udsigt til at beholde en af de største offensive våben i Liverpools indeværende sæson, må være en gave sendt fra himlen for manager Jürgen Klopp, der nu endelig kan ånde lettet op.

Siden ankomst til England har Salah været en forfriskning til ligaen og en forstærkning for Liverpool. Her har han vist sig som en spiller af højeste kaliber, på trods af et ophold hos Chelsea, som gav ham begrænsede muligheder for at udfolde sig. En beslutning, de måske fortryder en anelse den dag i dag.

Oversat til dansk betyder det: ”Der har været en masse falske rygter på det seneste, og dem har jeg ikke lyst til at kommentere på.”

Salah har været en af Liverpools bedste spillere i denne sæson. Præstationerne har været i top for egypterens vedkommende, og det skulle naturligvis kædes sammen med et skifte til en af verdens største klubber, Real Madrid.

The Reds må dog prise sig lykkelige over, at deres nye kulthero har valgt at blive på Anfield lidt endnu. På længere sigt håber de, at han kan hjælpe Liverpool godt på vej i titelkampen.

Læs også: 150.000.000: Atletico Madrid byder på tidligere Superliga-stjerne