Det var en god aften på Camp Nou i går. FC Barcelona bankede Manchester United med 3-0, og holdet er dermed videre til semifinalerne i Champions League.

af: Emil Plovgaard

Matthijs de Ligt
Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Men den overbevisende sejr over Manchester United var dog ikke det eneste, som fik de 100.000 tilskuere på Camp Nou til at springe op af sædet i ren glæde.

En kamp i Torino blev nemlig også fulgt med stor bevågenhed fra de mange Barca-fans. Og det var en dobbelt-god aften for tilhængere af Blaugrana.

Således kunne de nemlig juble over, at deres eget hold gik videre i turneringen, men også, at Cristiano Ronaldo og Juventus røg ud af selvsamme turnering med et klækkeligt nederlag på sammenlagt 3-2 til Ajax.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand: Engelsk klub vinder Champions League

Hollænderne kom ellers bagud i opgøret, da Cristiano Ronaldo efter en halv times tid bragte hjemmeholdet på 1-0.

Blot få minutter efter bragte Ajax dog balance i regnskabet med en scoring til 1-1. Det var et mål, der også kunne høres på Camp Nou. Her jublede tilskuerne lige pludselig ud af det blå.

I anden halvleg var der så igen jubel på Barcelonas stadion. Ingen andre end Matthijs de Ligt steg til vejrs på et hjørnespark og bragte såmænd udeholdet foran 2-1 på et hjørnespark.

LÆS OGSÅ: 1. divisionsklub sælger stortalent til Premier League-klub

2-1 blev også kampens slutresultat, og så brød jubelen endnu engang løs på Camp Nou.

Netop De Ligt sættes i forbindelse med et skifte til FC Barcelona, og derfor var det også ekstra fedt for fansene, at det var ham, som gjorde det onde ved Cristiano Ronaldos Champions League-drømme.

Med den samlede sejr over Juventus er Ajax videre til semifinalen. Foruden Juventus har de også tidligere i turneringen slået Real Madrid ud.

De skal enten Manchester City eller Tottenham i semifinalen. En kamp, der spilles i aften klokken 21.

LÆS OGSÅ: José Mourinho: 20-årig angriber er den mest værdifulde spiller i verden