De 500 bedste spillere i verden er netop blevet kåret af magasinet World Soccer, der som en årlig tradition kårer de 500 bedste spillere i verden.

FCKs aldrende midtbanemotor, William Kvist, er en af de 500 bedste spillere i verden, ifølge magasinet World Soccer. Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

af: Emil Plovgaard

I det forgangne år er det lykkedes Danmark at kvalificere sig til VM i Rusland, og det kan man for alvor mærke. World Soccer har således inkluderede otte danske spillere på deres liste, som naturligvis også råder over spillere som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Neymar.

LÆS OGSÅ: Tidligere Premier League-manager og engelsk landsholdslegende i kunstig koma efter hjertestop

Noget overraskende, mener mange, er William Kvist dog også sneget sig med på listen, som dog er i tilfældig rækkefølge. Derfor kan man ikke se, hvor højt oppe, eller hvor lavt nede, om man vil, FCK-spilleren befinder sig på listen.

Han er i øvrigt den eneste spiller i Superligaen, som har sneget sig med på listen.

Foruden William Kvist, består de resterende danske spillere af:

Christian Eriksen, Tottenham
Kasper Schmeichel, Leicester
Thomas Delaney, Werder Bremen
Andreas Christensen, Chelsea
Pione Sisto, Celta Vigo
Kasper Dolberg, Ajax
Nicolai Jørgensen, Feyenoord

Du kan se, hvem der ellers gemmer sig på listen, her.

LÆS OGSÅ: Omklædningsrummet skælver i Manchester United: Mourinho i stort skænderi med stjernespiller

En af de 500 bedste spillere i verden, William Kvist, og F.C. København begynder på mandag deres rejse i mesterskabs-slutspillet. Her skal de på hjemmebane tage imod FC Nordsjælland, som de kommer til at kæmpe med bronzen om i en direkte duel.

Christian Eriksen og Tottenham møder søndag klokken 17.00 Chelsea i et vaskeægte London-opgør. Tottenham er i øjeblikket placeret på en fjerdeplads, mens The Blues ligger på pladsen under.

Fjerdepladsen i Premier League giver adgang til Champions League.

LÆS OGSÅ: Liverpool vil aktivere frikøbsklausulen på Roma-stjerne