Memphis Depay blev for få uger siden præsenteret som ny Manchester United-spiller. Han kan meget vel blive en af fremtidens store stjerner og lige netop derfor har Manchester United netop hentet ham for knap 230 millioner kroner i den hollandske Eredivise-klub PSV. Her leverede venstrekanten 25 mål i 35 kampe, herunder flotte frisparksmål og endnu flottere assists. Mange fodboldentusiaster verden over glæder sig til at se den 21-årige spiller i aktion for en røde del af Manchester, og mange har tårnhøje forventninger til sådan en spiller. Nu spår en hollandsk succes-træner i Premier League, at Uniteds nyinkøb bliver et flop. Southampton-træneren, Ronald Koeman er manden der udtaler sig kritisk om Depay.

Læs også: Liverpool: 364.000.000 kroner står klar til fransk angriber

Vi så det så sent som vi sidste sæson

Inden vi kigger nærmere på Koemans udtalelse, går vi lidt tilbage i tiden og ser på om spillere i lignende situationer som den Depay er i, har floppet. Her kan man ifølge goal.com nævne Angel Di Maria. Di Maria blev hentet ind som Premier Leagues dyreste spiller fra Real Madrid. Forventningerne var enorme, og argentineren kunne tydeligvis ikke tåle presset. Han leverede simpelthen ikke godt nok og har derfor siddet på bænken i megen tid. Du kan læse nærmere om Di Marias flopsæson her: Værste PL-signings.

Nu sætter Southamptons succes-træner fra Holland, Ronald Koeman, så spørgsmålstegn ved Uniteds køb af Depay.

“Han vil ikke spille alle kampe. Det har jeg lært, mens jeg har været her i England er, at hollandske spillere har svært ved at foretage springet til toppen af ​​Premier League. Desuden kan unge spillere ikke spille 38 kampe alligevel,” siger Koeman til goal.com.

“Derudover ser jeg en anden manglende kvalitet med de unge hollandske spillere, der kommer til Premier League, og også andre steder i udlandet: De kommunikerer ikke! De opfører sig som individualister, kun fokuseret på deres smartphones,” slutter han.