Den brasilianske angriber, Alexandre Pato, skiftede tidligere på året til den kinesiske klub, Tianjin Quanjian, og hidtil har brasilianeren nydt stor succes i det kinesiske.

Den tidligere AC Milan-spiller Alexandre Pato tog til Tianjin Quanjian tidligere på året, og han har været en stor succes for den kinesiske klub.

Andre stjerner har fejlet i deres forsøg på at få lidt succes i det kinesiske klub. Men det vil den brasilianske angriber tilsyneladende ikke være en del af. Han er ikke kommet til Kina for at tjene nemme penge og lalle den af.

Mens andre stjerner har fejlet, har den brasilianske angriber kæmpet og scoret mål, hvilket har sikret hans hold det kinesiske mesterskab.

Således skriver han på Instagram, hvor han derudover også beretter, at han i den seneste sæson opnåede fornemme 15 mål i 24 kampe.

Nedenfor kan du se opslaget.

https://www.instagram.com/p/BbHuxY-Drzn/

Sikken følelse! Jeg kan huske, da træner Cannovaro ringede til mig, og spurgte, om jeg ville joine ham og Tianjin Quanjian. Jeg svarede: ‘Ja, selvfølgelig vil jeg joine dig. Og jeg vil kæmpe for denne nye udfordring!’. Jeg ankom til Kina, og jeg kunne allerede fornemme, at dette ikke ville blive særlig nemt, men med en masse arbejde, havnede vi i toppen, og opnåede et resultat, ingen troede muligt. Jeg husker, da træner Cannovaro holdt et møde for hele truppen, og spurgte spillerne: ‘Hvad er jeres mål med denne sæson? Hvor tror I vi kan ende?’ Jeg svarede: ‘Lad os først og fremmest bekymre os om pointene! Lad os få point, og se hvor det bringer os hen. Med point kamp efter kamp, trin for trin vil vi til sidst ende i toppen! Vi endte i toppen! Det er en stor forløsning for mig, for træneren, for spillerne og en drøm, der går i opfyldelse for præsidenten og alle fansene. Vi har skrevet et flot kapitel i kinesisk klubfodbold i denne sæson med mange spændende kampe, fremragende mål og uforglemmelige sejre. Med mine 15 mål i 24 kampe er jeg stolt over at kunne bidrage til, at dette kunne lykkes. De gav mig en mission… og jeg kan sige, at jeg gennemførte, og jeg gennemførte flot! ‘Jia you’! Tak Gud, skriver den følelsesladede Alexandre Pato på Instagram.