Som bekendt skrev Manchester United i går under med den franske midtbanespiller Morgan Schneiderlin fra Southampton for 260 millioner kroner, i en handel som mange eksperter og fans glæder sig gevaldigt over. Udover denne handel har klubben fra den røde del af Manchester også hentet midtbanegeneralen Bastian Schweinsteiger og forsvarsspilleren Matteo Darmian, så klubben har meget at glæde sig over, og se frem til.

En anden midtbanespiller, som der bliver skrevet meget om i medierne, er Juventusspilleren Paul Pogba. Han er nemlig ønsket af et utal af storklubber i Europa, og senest har selveste Barcelona fået et bud afvist på 750 millioner kroner på den franske landsholdspiller.

Læs også: Ti rigtig dyre Premier League-flop

Kigger man på de transfersummer, som Schneiderlin allerede er blevet handlet for og Barcelonas afviste bud på Pogba, er der en væsentlig forskel, men hvem er egentlig bedst? Summerne taler sit tydelige sprog, men har klubberne helt glemt de statistiske tal, i jagten på midtbaneklippen Pogbas underskrift? Tallene viser faktisk, at Schneiderlin måske er en mindst lige så god signing som Pogba, og det er endda til en tredjedel af prisen. Eller hvad? Det vil vi ikke vurdere. Vi har samlet tallene for de to franskmænd og så kan du selv bestemme, hvem der er den bedste.

Læs også: Lewandowski’s agent afviser al snak om United

Tidligere United-spiller og nuværende fodboldekspert Gary Neville, fortæller til goal.com, hvad han mener om Schneiderlin.

“Jeg tror han ville kunne spille for alle topklubberne i ligaen. Så god er han.”

Nedenfor ses en oversigt over de to midtbanespilleres generelle informationer.

MANCHESTER, ENGLAND - JULY 13:  (EXCLUSIVE COVERAGE) Morgan Schneiderlin of Manchester United poses after signing for the club at Aon Training Complex on July 13, 2015 in Manchester, England.  (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

[table id=11 /]

Bruger du piletasterne nedenfor kommer du videre til de offensive og defensive statistikker.

Nedenfor ses en oversigt over de to midtbanespilleres defensive statistikker.

Paul-Pogba_3065198

[table id=12 /]

Brug piletasterne nedenfor for at komme videre til de offensive statistikker.

Nedenfor ses en oversigt over de to midtbanespilleres offensive statistikker.

DORTMUND, GERMANY - MARCH 18:  Paul Pogba of Juventus looks on during the UEFA Champions League Round of 16 second leg match between Borussia Dortmund and Juventus at Signal Iduna Park on March 18, 2015 in Dortmund, Germany.  (Photo by Boris Streubel/Getty Images)

[table id=13 /]

Hvem synes du er den bedste? giv os dit bud i kommentaren på facebook