Efter at Manchester United har solgt den hollandske top-angriber Robin Van Persie og sendt colombianske Falcao hjem fra leje til Monaco, har rygter lydt på, at United gerne vil tilknytte sig endnu en angriber. Robert Lewandowski har imidlertidig været linket sammen med United, men nu afviser angriberens agent alle spekulationerne om et fremtidig skifte.

Læs også: Schneiderlin til Manchester United er en done deal

Dailymail oplyser, at den polske angribers agent har afvist, at Lewandowski er interesseret i et klubskifte til Manchester United. Desuden er Bayern München heller ikke interesseret i, at sælge ham for de knap 367 millioner kroner, der har været rygtet som prisen for den 26-årige Bundesliga-spiller.

Lewandowski garant for mål

Dailymail skriver at Lewandowski’s agent, Cezary Kucharski, ikke tror at Pep Guardiola har nogle intentioner om at lade spilleren gå efter, at han scorede 17 Bundesliga mål og 6 mål i Champions League i år.

Da agenten blev spurgt ind til interessen fra United svarede han:

– Jeg tror det skal være et meget højt bud, meget højere end 50 millioner euro (367 millioner kroner).

– Robert er en af de dyreste angribere på markedet, da han er garant for mål, assist og spænding. Det har han vist i mange år igennem hele hans karriere.

Læs også: Chelsea klar med 230 millioner bud på Barcelona udskifter