TURIN, ITALY - OCTOBER 04: Sami Khedira (L) of Juventus FC celebrates a goal with team mates during the Serie A match between Juventus FC and Bologna FC at Juventus Arena on October 4, 2015 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Juventus dominans

Serie A har i de seneste år været domineret af storholdet Juventus, som i de seneste 4 sæsoner har vundet Serie A. De italienske mestrer har dog også gjort sig bemærket i Champions League de senere år. Den gamle dame nåede i 2013 til kvartfinalen i verdens bedste klubholds turnering, men måtte dog se sig slået af det absolut bedste tyskehold i nyere tid Bayern Münich. Sidste år nåede de sorthvid-stribede dog helt til Champions League finalen, hvor de måtte se sig slået af den spanske gigant fra Barcelona.

Juventus har i de seneste år bygget et hold op af yngre og ældre spillere, hvilket har fungeret fremragende for dem. Denne sæson har dog været alt andet end en dans på roser for den italienske storklub. Salg af Carlos Tevez, Andrea Pirlo og Arturo Vidal har betydet svære tider for den italienske storklub, og klubben har fået den værste sæsonstart nogensinde og ligger p.t. på 14 pladsen. Klubben har travlt, hvis at de skal vinde Serie A, men man kan dog ikke afskrive Juventus som vindere af el Scudetto sidst på sæsonen.