Forestil dig, at du sidder derhjemme i sofaen. Du har fjernsynet tændt. Du ser naturligvis Premier League, hvad ellers? Men ud af det blå får du dit livs største chok. En advarsel om, at et missil er på vej til lige netop dit område, og at du bør søge dækning øjeblikket sendes på tv.

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Det lyder ikke umiddelbart som noget de fleste i deres vildeste fantasi ville have lyst til at opleve. Men ikke desto mindre var det tilfældet for indbyggerne på Hawaii under fodboldkampen mellem Tottenham og Everton.

Dommeren havde lige fløjtet til pause i opgøret på Wembley, og Spurs førte komfortabelt og sikkert med 1-0. En advarsel dukkede da pludseligt op på skærmen i hjemmene rundt omkring på den kendte ø-stat, Hawaii. Et missil kunne ramme øen inden for kort tid, og man skulle søge dækning.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

En robotstemme forklarede så, hvordan det amerikanske havdirektorat havde opdaget et missil, som meget vel kunne ramme Hawaii inden for få minutter.

Heldigvis var der dog tale om en falsk alarm. Det hawaiianske alarmberedskab var kort efter på Twitter for at afkræfte alarmen.

Indbyggerne på Hawaii modtog endda advarsler på deres telefoner. Hvordan det så ud, kan du se her.

På skærmen star der: “Ballistic missile threat inbound to Hawaii. Seek immediate shelter. This is not a drill.”, hvilket bedst kan oversættes til: ”Missiltrussel på Hawaii. Søg dækning øjeblikkeligt. Dette er ikke for sjov.”.

Hvorfor indbyggerne fik denne uhyggelige besked, bliver nu efterforskes af det hawaiianske alarmberedskab.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Lad os bare håbe, at truslen aldrig bliver reel, og at fodbold i fjernsynet fremover igen kan nydes i ro og mag på Hawaii.