De forsvarende mestre af La Liga, Barcelona, er i gang med at sagsøge de brasilianske giganter fra Santos. Det beretter medier i Brasilien om.

GettyImages-455398616

De catalanske giganter er rystede over salget af Gabriel ‘Gabigol’ Barbosa til Inter Milan, fordi de havde førsteret på det brasilianske wonderkid, efter en aftale indgået de to klubber imellem i 2013.

På trods af dette lod Santos altså Gabigol skifte til Inter Milan i slutningen af sommerens transfervindue for en rapporteret sum på 25 millioner euro, hvilket efterlod Barcelona målløse.

Ifølge det brasilianske medie Globo Esporte er FIFA i gang med at rejse en klage til FIFA over transferen og vil herudover sagsøge Santos for at få en kompensation.

Barcelona påstår, at de har sikret sig en forkøbsret på Gabigol tilbage i 2013 i forbindelse med købet af Neymar Jr.

Det er ikke første gang, at Barcelona har sikret sig forkøbsret på en potentiel superstjerne. Catalanerne havde også indgået en aftale med Juventus med forkøbsret af Paul Pogba.

På trods af dette valgte man ikke at udnytte den, og købte i stedet for Andre Gomes, så Pogba kunne skifte til Manchester United og dermed blive verdens dyreste spiller.