Tottenham vil ikke sælge stjernen Harry Kane, fortæller Mauricio Pochettino.

Real Madrid blev idag straffet fordi de har haft rekruteret spillere under 18, og det er et brud på reglerne. Straffen vil fra sommeren 2016 varer 12 måneder frem.

Derfor har Real Madrid travl hvis man skal nå at få sikret sig nogle stjerner før vinduet lukker, og Zinedine Zidane skulle have Harry Kane på hans ønskeliste.

Tottenham bossen Pochettino uddyber dog at man ikke vil sælge Harry Kane denne vinter.

Express spurgte Pochettino om han ville sælge Kane til Real Madrid, der svarede argentineren

“Harry Kane er ikke til salg “

Det gjorde Pochettino meget klart, dog er der stadig rygter.

Harry Kane

Den målfarlige angriber har scoret 16 gange i de sidste 34 kampe for Tottenham, og det engelske landshold, dog har Kane kun scoret fire mål siden november.

Rafael Benitez forsøgte sidste sommer at hente det kæmpe talent Kane til klubben, men fik ikke lov af Tottenham. Tottenham satser også på at de sagtens kan overleve vinteren med Kane i klubben, dog kan det være Spurs burde genoverveje det, fordi smider Zidane en kæmpe pengesum efter Harry, kan det godt være de har lyst.

Kane fortalte dette i et interview tidligere på ugen.

“Der er altid rygter som vil flyve rundt, men jeg er glad her i Tottenham. Klubben er i god stand, vi har en lys fremtid og jeg glæder mig til at se hvad der vil ske fremover.

Vi har en masse unge talenter som rigtig gerne vil hjælpe til. Hvis vi fortsætter med at arbejde hårdt on træner godt, så kan vi blive endnu bedre end vi er nu”

Læs også: Madrid-klubber får transferkarantæne af FIFA!