Manchester United er meldt interesserede i Alex Sandro, men kilder tæt på klubben, melder, at historien intet har på sig. Den brasilianske landsholdsspiller kan i stedet for meget vel være på vej til en anden engelsk klub, nemlig Chelsea.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

For et par dage siden dækkede vi en historie om, at José Mourinho ønsker at hente den brasilianske venstreback for at løse de defensive problemer, Manchester United øjensynligt har has med for tiden.

Det nyeste tyder dog på, ifølge the Mirror, at det er The Blues, som løber med Sandro i sidste ende. Det britiske medie omtaler, at Sandro har meddelt Juventus, at han vil væk, og at han foretrækker et skifte til Chelsea.

Læs også: SPLID I MADRID: BBC har kun scoret 8 mål i denne sæson – Nu laver Ronaldo et transferønske

Conte benytter sig primært af en 3-4-3-formation, og her er det Marcos Alonso, der er foretrukket i en position som venstreback.

Den spanske landsholdsspiller har imponeret siden han fuldførte skiftet til Stamford Bridge sidste sommer, og det bliver interessant at se, hvem der vil starte på positionen, hvis rygterne holder vand, og Sandro ankommer til London-klubben.

Black Friday-tilbud – prisen er reduceret med 250 millioner

The Mirror skriver endvidere, at Juventus forlangte en sum på 80 millioner pund, godt 650 millioner danske kroner, for Alex Sandro sidste sommer, men i denne omgang har de skåret prisen ret kraftigt ned.

I sidste uge skrev The Telegraph nemlig, at ’Den Gamle Dame’ kan blive nødtvunget til at sælge Sandro for bare 50 millioner pund – godt og vel 400 millioner danske kroner.

Juventus ligger i øjeblikket på en tredjeplads i Serie A, to point bag holdet på førstepladsen, Inter Milan, som i øvrigt er ubesejrede i denne sæson.

Hvordan transfersagaen udvikler sig, kan du følge med i her på siden, hvor du også kan følge en masse andre transferrygter. Følg os på Twitter: @fodboldspilleren.dk

GIGANTISK BUD: Real vil hente Liverpool-stjerne for ASTRONOMISK beløb