Arsenal har ikke haft den ønskede og forventede sæson. De sluttede trods alt på den Champions League-givende tredjeplads igen i år, fristes man næsten til at sige. Som et lille plaster på såret kan The Gunners hive et trofæ hjem, hvis de vinder FA Cup-finalen næste weekend mod danskerklubben Aston Villa. Med investeringer i spillere som Mesut Özil og Alexis Sanchez havde man forventet, at det ville række noget længere end den evige tredjeplads. Nu ser Arsenal ud til at forstærke sin trup til næste sæson i form af en ny angriber. Rygtet kommer fra den samme journalist som dengang forudsagde, at Sanchez ville skifte til Arsenal. Han skriver på sin Twitter, at Portos Jackson Martinez er næste investering for London-klubben. Se tweetet herunder.

Læs også: FC Barcelona klar med vanvidsbud på Arsenal midtbanestjerne

Jackson Martinez mange mål

Jackson Martinez er 28 år og fra landet med de mange angribere, Colombia. Han har de seneste tre sæsoner spillet i portugisiske FC Porto, hvor han har nettet hele 67 gange. Han kom til Europa relativ sent, i en alder er 25, forinden havde han tilbragt flere år i den mexicanske liga. Netop på grund af Martinez’ 25 år og hans manglende erfaring med store ligaer blev der rynket en smule på næsen, da Porto investerede små 70 millioner i colombianeren. Det er relativt sjældent, at en spiller midt i 20’erne kommer fra sydamerikansk til europæisk fodbold, men ikke desto mindre har colombianeren gjort alle tvivlere til skamme. Lige til at understrege Martinez suverænitet i Portugal, så stod han i sin debutsæson for over 40 procent af holdets samlede antal scoringer. Martinez er derudover resultatet af Portos kæmpe talentspejdersatsning og havde det ikke været for de 250 spejdere spredt over hele verden, så kunne den 175 cm høje angriber sagtens have spillet hele sin karriere i Colombia.

Læs også: Flere medier er enige: Arsenal har indgået aftale med Juventus stjern

Den spanske sportsjournalist Kike Marin skriver ovenover, at “Wenger decided”. Dette må betyde, at Wenger har truffet sin beslutning. Arsenal-manageren har tidligere udtalt, at han gerne vil hente Martinez til klubben.