I en video på journalisten Guillem Balagues YouTube-kanal påstår den spanske journalist, at Barcelona vil være villige til at låne Ousmane Dembélé ud, men at de endnu ikke er klar til at sælge ham.

af: Emil Plovgaard

Foto: Alex Caparros/Getty Images

På trods af det faktum, at The Reds kun er to dage fra klubbens største kamp i et årti, så flyder det stadig over med transferrygter hos Merseyside-klubben.

Liverpool kædes fortsat sammen med nye spillere, og Jürgen Klopp er angiveligt opsat på at hente en række talentfulde spillere. La Liga-eksperten, Guillem Balague, fokuserer særligt på et transferemne, som har været kædet en del sammen med Liverpool i den forgangne stund. Nemlig Ousmane Dembélé.

Avis: Liverpool-skifte er 99 procent sikkert

I en video på hans YouTube-kanal diskuterer den spanske journalist, hvorvidt Barcelona er villige til at tage afsked med deres franske kantspiller denne sommer.

– Hvad angår Dembélé, så har Barcelona overvejet at låne ham ud, men ikke at sælge ham.

– Momentvis giver han glimt af, hvad han kan tilbyde, så det bliver nødt til at være et hold, som kan give ham regelmæssig spilletid.

– Men de har ikke givet op på muligheden for at beholde ham. De bliver nødt til at vente med at tage en beslutning om Dembélé, fordi Antoine Griezmann kommer i første række. Barcelona er overbevist om, at de kan hente Greizmann, men intet er endnu skrevet under.

Et permanent skifte for Dembélé ville nok også resultere i, at Liverpool skulle punge markant ud. Den 19-årige franskmand skiftede nemlig til Catalonien for 135 millioner pund sidste år.

En lejeaftale med købsklausul ville være ideel for Liverpool, men det er ikke sikkert, Barcelona vil gå med til det.

Afsløring: Derfor blev Klopp og Buvac uvenner