Liverpools træner Jurgen Klopp siger i et interview med det engelske medie The Telegraph at han selv har en god ide om, hvad der vil definere en godkendt sæson for hans mandskab. En placering blandt de fire bedste hold i Premier League – med andre ord: en plads i top 4, vil være godt for The Reds, der søndag møder titelaspiranterne fra Tottenham Hotspurs i Premier League.

I starten af sæsonen udtalte Klopp, der tidligere har trænet Borussia Dortmund og Mainz 05 i Bundesligaen, at han havde ambitioner om at udfordre Premier League-titlen, men han har altså måttet se i øjnene, at Manchester City simpelthen har været for stærke.

Virgil van Dijk på billedet, er nu man i Liverpool – han skal forsøge at stabilisere forsvaret… 

Målet om et trofæ i sæsonen for Liverpool er formentlig også ude af rækkevidde, idet de før jul røg  ud af begge pokalturneringer. Dog er målet om at slutte i top 4 alligevel noget af en ambition for Liverpool – i hvert fald, hvis man spørger fansene, der ikke har kunne fejre en top 4-placering siden 2009.

Klopp siger: 

“Når du starter en sæsonen, har du altid en drøm om noget, men du har også en ide om, hvad der er realistisk og det  har vi fået bekræftet i denne sæson. Drømme har ikke kunnet realiseres, så det realistiske mål er derfor nu vores drøm. 

“At vinde Premier League er drømme, specielt for Liverpool, der tidligere har oplevet storhedstid med flere af den slags titler. Derfor foretrækker  jeg, at hvis man ikke kan slutte som nummer et, så vil jeg slutte som nummer to, så tre og fire. Selv fjerdepladsen er der kamp om og det er den vi vil gå efter som minimum – måske højere. “

.”Alle tror, at Arsenal er holdet, der får fjerdepladsen, men vi har bevist, at vi kan spille op med selv de bedste og nu handler det om kampen mod Tottenham i weekenden. 3 point vil være perfekt for os.”