Singapore_Selection_vs_Juventus,_2014,_Paul_Pogba

Franske Paul Pogba skiftede tilbage i 2012 fra Manchester United til den italienske storklub, Juventus. Han blev allerede i United tiden sammenlignet med den tidligere franske midtbanestjerne, Patrick Vieira. Pogba fik dog aldrig rigtig sit gennembrud i en Manchester United trøje og i 2012 afviste han et tilbud om en ny langtidskontrakt hos United for i stedet, at skifte til Juventus.

Kæmpe talent

Siden skiftet til Juventus er det gået stærkt for Pogba. Han er i dag et af de største midtbane talenter i verden, og han vandt blandt andet Golden Boy trofæet i 2013. Det ser dog ikke ud til, at Pogba skal spille mange flere sæsoner i Italien. Det meldes således, at hans tidligere klub, Manchester United og Chelsea er ekstremt interesseret i at hente Pogba.

700 millioner kroner???

Det skal dog vise sig, at blive en dyr fornøjelse, hvis man vel hente den 21 årige franskmand. Juventus har ifølge rygterne fastsat prisen til omkring 700 mio. kroner. Det er dog en pris, som både Manchester United og Chelsea skulle være klar til at betale. Et skifte kan være nært forestående og Juventus har angiveligt allerede udset sig erstatningen for Pogba, i PSG stjernen, Marco Verratti.

Afstemning: Hvilken klub støtter du?

Hvad syntes du? Hvor hører Pogba til?

[socialpoll id=”2243751″]