Manchester United trøje

manchester united trøjeManchester United trøje – En af de mest legendariske klubber i ikke bare England, men hele verden, er Manchester United. Det er en af de klubber, der har allerflest fans i hele verden. Klubben blev grundlagt helt tilbage i 1878 og er derfor en af de ældste klubber i Premier League. Klubben har hjemmebane på det legendariske Old Trafford, som kan rumme hele 75.731 tilskuere. Det er igennem tiden blevet til mange store kampe og en hel del op- og nedture for klubben – dog primært opture. Der er igennem årene blevet vundet et hav af forskellige titler. Det er blandt andet blevet til hele tyve engelske mesterskaber, elleve FA Cup titler og tre Champions League titler. Størstedelen af alle disse titler blev vundet under den legendariske manager, Sir Alex Ferguson.

Manchester United er en klub ekstremt mange traditioner og klubben har igennem tiden haft et hav af fantastiske spillere i truppen. Listen med Manchester United er næsten uendeligt lang og klubben har igennem tiden haft flere legender end de fleste andre storklubber. Ryan Giggs, Paul Scholes, Erik Cantona, Peter Schmeichel, George Best, Bobby Charlton, Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Ole Gunnar Solskjær og Mark Hughes. Listen kunne fortsætte og fortsætte i en evighed. Truppen idag rummer også en lang række verdensstjerner. I truppen idag finder man blandt andet stjerner som, Wayne Rooney, Angel Di Maria, Radamel Falcao, Robin van Persie, David De Gea, Luke Shaw og Daley Blind. Manchester United er en legendarisk klub med massere af verdensstjerne og naturligvis også nogle rigtig fede trøjer.

Manchester United trøje 15/16

Nedenfor kan du finde den røde Manchester United trøje anno 15/16. Vi anbefaler køb af trøjen hos Unisport – Danmarks største fodboldudstyrsforhandler.

Klik her for at købe Manchester United trøjen her

manchester united trøje

Manchester United trøje 14/15

The Red Devils er primært det navn, som Manchester United er kendt under i England. Manchester United repræsenterer den røde del af Manchester. Klubbens farve er rød og det har den næsten altid været. Helt tilbage i 1800 tallet, da klubben blev grundlagt under navnet Newton Heath, spillede klubben i farverne grøn og guld. Da klubben skiftede navn til Manchester United i starten af 1900 tallet blev der dog lavet om på det. Logoet blev lavet om til det, som vi kender idag. Klubbens nye farver var rød og hvid, og det har de holdt fast i lige siden.

Det er i øjeblikket Nike, der også er meget kendte for Nike fodboldstøvler, som netop står for at designe og producere Manchester Uniteds trøjer. De har naturligvis valgt, at holde fast i den klassiske røde farve og det enkle design. Denne sæsons hjemmebanetrøje er meget klassisk. Den er primært rød med en hvid stribe på hvert ærme, samt lidt hvide og sorte detaljer omkring halsen. Trøjen er helt simpel og meget klassisk i sit udtryk. Det er helt sikkert en Manchester United trøje, som vil behage klubbens mange fans. Til den klassiske hjemmebanetrøje er der naturligvis hvide shorts, samt sorte strømper med røde detaljer. En super flot hjemmebanetrøje, som du lige nu kan få med din yndlingsspiller skrevet på ryggen.

Køb Manchester United’s hjemmebanetrøje her

Manchester United trøje udebane 14/15

Nike har med Manchester Uniteds udebanetrøje valgt, at fortsætte i den klassiske stil. Trøjen er helt klassisk og igen i et meget enkelt design uden for mange detaljer. Den er gennemgående hvid med en klassisk sort krave, som giver trøjen et lidt retro udtryk. Trøjen hylder nogle af de gamle udebanetrøjer, som netop også blev lavet i dette klassiske sorte og hvide design.

Til udebanetrøjen er der naturligvis helt sorte shorts, som passer perfekt til trøjen. For at fuldende det klassiske udebanesæt, har Nike valgt at lave hvide strømper med en sort kant i toppen. Et meget klassisk og stilrent sæt, som vil se godt ud på de fleste træningsbaner. Det er uden tvivl også en udebanetrøje, som de fleste fans vil synes godt om. Sammenlign priser på udebanetrøjen herunder og køb din udebanetrøje med spillere som, Di Maria, Rooney eller Falcao på ryggen.

Køb Manchester United’s udebanetrøje her

Manchester United 3. trøje 14/15

Denne sæsons 3. trøje har fået et lidt nyt og friskt design. Nike har valgt den helt klassiske stil til både hjemme- og udebanetrøjen, men ikke 3. trøjen. Denne sæsons 3. trøje er lavet i en flot blå farve med en skarp orange til detaljerne på trøjen. Selve designet af trøjen er et standard design fra Nike. Det er blandt andet også det design, som de har valgt at bruge de spiller mod spillere i en Manchester City trøje, Paris Saint German eller FC Barcelona trøje.

3. trøjen har ligesom udebanetrøjen også en krave, som er lavet i en lidt mørkere blå farve end selve trøjen. Langs siderne af trøjen løber der en orange stribe, som giver trøjen et moderne udtryk. Til 3. trøjen er der shorts og strømper i samme design som selve trøjen. Alt i alt giver det et rigtig flot sæt, som de fleste Manchester United fans nok vil synes om. Køb din 3. trøje idag og få den med din yndlingsspiller på ryggen.

Køb Manchester United’s 3. trøje her

Fodboldrejser Manchester United – Hvis du planlægger ikke bare at købe en trøje, men tage på en fodboldrejse til Manchester United. Så anbefaler vi at bruge fodboldrejse.nu, hvor linket fører direkte hen til deres sider med deciderede fodboldrejser til Manchester United.