Både Chelsea og Manchester United har efter sigende haft snøren ude efter den meget eftertragtede midtbane-stjerne fra Zenit St Petersburg, Axel Witsel. Den belgiske landsholdspiller var også rygtet til rivalerne, AC Milan, hvor de angiveligt var klar til at kaste 22 millioner pund, svarende til 225 millioner kroner, efter Witsel i dette sommertransfervindue. Nu ser det imidlertid ud til, at AC Milan har opgivet jagten efter Witsel, hvilket tillader Juventus at snuppe ham.

Witsel skifter kun for den rigtige pris

Ifølge Sky Italia har Juventus diskuteret en potentiel låneaftale. Midtbanens kontrakt udløber i den russiske klub i Juni 2017, og det forventes at Witsel vil afvise en forlængelse af kontrakten. Axel Witsel ligner en spiller, der har mange muligheder, men rygterne svirrer om, at Zenit ikke vil lade ham skifte for under 185 millioner kroner.

Læs også: Inter vil købe argentinsk-landsholdspiller i Tottenham

Axel Witsel debuterede allerede som 19-årig for det belgiske landshold. Han er desuden kendt for hans lange karantæne på 8 spilledage efter, at han brækkede benet på en af rivalernes spillere under et opgør i 2009.

Læs også: Arsenal-legende: Køb en angriber, Wenger