Rygterne om at Benzema skal til Arsenal har floreret på rygtebørsen hele sommeren, og nu har Benzema afvist et skifte væk fra Real Madrid. Dette falder uheldigt sammen med Arsenals manglende evne til at score mål på hjemmebane, hvor London-klubben ikke har formået at finde vejen til netmaskerne i 5 ud af deres sidste 6 hjemmebanekampe.

Læs også: Benzema fortæller hvor han befinder sig næste sæson

Det har fået den tidligere Arsenal legende, Thierry Henry til at give sit besyv med Arsene Wengers indkøbspolitik. Thierry Henry opfordrer Arsenal til at hente en angriber og en midtbane, hvilket han mener kan blive skelsættende for deres sæson:

Giroud udskældt i de engelske medier

– Jeg tror, at det bliver en massiv uge. Kommer de til at købe en angriber eller en midtbane? De manglede en masse spillere i aftes, de mangler stadig en god midtbane og en angriber. Det har vi sagt siden starten af sæsonen.

Oliver Giroud var en af de mest udskældte spillere fra gårsdagens kamp mod Liverpool, hvor han har fået dårlige karakterer for hans indsats i de engelske medier. Arsenal ligger på nuværende tidspunkt nummer 9 i Premier League, hvor de har fået 4 point i 3 kampe.Læs også: Premier League-topscorer er ikke til salg