Kasper Schmeichel og co. har fået en fremragende start på sæsonen, da det er blevet til 7 point for Leicester i de første tre kampe. Dette betyder at de på nuværende tidspunkt ligger nummer 2 i Premier League. Leicester så ellers ud til at skulle tilbage ned i Championship sidste år, men overvintrede på mirakuløs vis på en 14 plads efter at have skrabet de fornødne point sammen i de sidste kampe.

Læs også: Pedro fik særbehandling af Mourinho – god ide!

Riyad Mahrez er Leicesters største stjerne har scoret 4 mål i 3 kampe og ligger derfor nummer 1 på topscorerlisten i Premier League. Der er angiveligt mange bejlere, der vil tilknytte den algeriske fløjspiller til deres klub, men Leicester træneren Claudio Ranieri fastholder i dag, at hans stjernespiller ikke er til salg for nogen pris, skriver Skysports.

Mahrez kan blive endnu bedre

Claudio Ranieri udtaler følgende:

– Vi sælger ham ikke, så der er ikke nogen pris. Vi kommer ikke til at sælge ham, så det er bedre, hvis de andre klubber ikke spørger.

– Jeg vil have ham til at forbedre hans offensive kvaliteter. Han forbedrer sig hver dag, det er vigtigt for ham, fordi han kan blive bedre. Han er ung – kun 24 år.

Læs også: Søndagens ti svedigste transferrygter