Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Den nuværende Juventus-spiller, og tidligere Chelsea-spiller, Juan Cuadrado, langer nu ud efter sin tidligere arbejdsgiver, Chelsea.

Sidste vinter skiftede Cuadrado til Chelsea fra Fiorentina, og opholdet i London blev ikke nogen succes. Colombianeren startede kun inde fire gange for de forsvarerende engelske mestre, inden han i sommers blev sendt tilbage til Italien på en lejeaftale i Juventus.

Den hurtige kantspiller vil gerne blive i Juventus, og derfor langer han, i et interview med Daily Telegraph, nu ud efter Chelsea:

”Da jeg kom til Chelsea, var truppen allerede tæt og solid. Jeg mener ikke, jeg fik chancen for at bevise, hvad jeg kan, og det er selvfølgelig skuffende, men sådan er fodbold nu engang. Jeg er glad for at være tilbage i Italien.”

”Jeg elsker Serie A, og jeg føler, at jeg er klar til at bevise, hvad jeg kan her. Det er ikke op til mig, at afgøre hvad jeg skal til sommer, men jeg elsker at være her i Torino (hos Juventus, red.), afslutter colombianeren.

Juventus vandt i går 1-0 mod Sassuolo, og det var klubbens tiende kamp i træk uden at lukke et mål ind.

Læs også: Bieber, Drake, Jay-Z og mange flere: Hvilke klubber holder musikstjernerne med?