Hvis man på stående fod skal nævne en klub, som verdens største fodboldtalenter ville være interesserede i, er den italienske klub, Juventus, for mange, nok ikke den umiddelbare. De fleste vil nok i første række tænke på storklubber som Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Chelsea og Manchester City. Og først i anden række kommer Juventus, og det er egentlig ret mærkeligt, for Den Gamle Dame, som klubben også kaldes, vandt The Double i Italien og spillede sig til en flot andenplads i Champions League i netop færdigspillede sæson. Nu prøver Juventus så at gøre op med disse, til synladende, forkerte tanker, da de vil hente Tysklands måske største talent.

Læs også: Mangler din klub en verdensklasseangriber? Disse angribere er til rådighed og kan skifte denne sommer

Forstærke angrebet yderligere

Ifølge goal.com, er Juventus’ sportsdirektør Fabio Paratici, rejst til Tyskland, for at diskutere en handel med Schalke 04, som omhandler megatalentet Julian Draxler. De italienske mestre har allerede nu, forstærket truppen markant med tilgangen af de tre offensivspillere Paulo Dybala, Simone Zaza og Mario Mandzukic. Derudover har klubben sagt farvel til angrebsstjernen Carlos Tevez, som vender hjem til barndomsklubben Boca Juniors i Argentina.

På trods af disse oprustninger vil Juventus-manager Massimiliano Allegri stadig forstærke den offensive del af holdet, og han har altså nu udset sig den offensive midtbanespiller Draxler som nyt mål. Faktisk har klubben også været sat i forbindelse med Mario Götze fra Bayern München, men dette skifte har tyskeren selv afvist. Læs det her: BREAKING: Götze afslører hvor han spiller næste sæson.

Der er dog to problemer med Draxler-handlen.

Penge og kontrakten

Juventus er maksimalt villige til at slippe 185 millioner kroner, men Bundesliga-klubben forlanger eftersigende hele 260 millioner kroner for deres tyske landsholdspiller. Prisen kan yderligere skydes i vejret, idet 21-årige Draxler har tre år tilbage af sin kontrakt hos Schalke, og det kan måske skræmme de zebrastribede væk. Hvem ved? Vi får se, der er stadig godt halvanden måned tilbage af transfervinduet.