Juventus har haft en helt fantastisk sæson. Italienske mestre, pokalmestre og en finaleplads i Champions League. Meget af denne succes kan, ifølge goal.com, tilskrives Juventus’ midtbane, som alle har gjort det fremrangende.

Måske verdens bedste og billigste?

Denne midtbane har typisk, når det stærkeste hold skulle sættes, bestået af Andrea Pirlo, som den holdende midtbanespiller, Claudio Marchisio og Paul Pogba som de to centrale og Arturo Vidal som den mere offensive midtbanespiller. Man skulle umiddelbart tro, at Juventus havde sluppet en del penge for at få fingrene i disse fire spillere. Men det er ikke tilfældet. Faktisk er Vidal den eneste, der har kostet noget for Juventus. Tilbage i 2011 blev, den dengang noget ukendte Vidal, hentet til Juventus Stadium fra Bayer Leverkusen. Eksperter anså dengang chilieneren for at være noget af et scoop for Juventus, men ingen forudsagde, at han kunne blive så vigtig for Juventus. Dengang lød hans markedspris på ca. 80 millioner kroner. Nu ligger hans værdi, ifølge transfermarkt.co.uk på 380 millioner kroner.

Khedira er den nye mand – den nye gratis mand

Frem mod denne sæson har Juventus skrevet under med Sami Khedira fra Real Madrid.  Dette kan du læse om her: Khedira fortid i Madrid: Flere klubber står klar. Da Khediras kontrakt med kongeklubben udløb til sommer, kunne Juventus altså frit signe tyskeren. Med Khediras styrke, sikre boldomgang og stabilitet, får de italienske mestre endnu en midtbanespiller, som har bevist sit værd i international fodbold, gratis.

Se, hvor Juventus hentede de nu fire gratis midtbanespillere – brug blot piletasterne nedenfor