• Manchester United vil tillade en stor spiller at forlade Old Trafford til gengæld for en Serie A-spiller.
  • Flere medier skriver, at Manchester United presser på for at hente Joao Mario fra Inter Milan til klubben.
  • Men José Mourinho kan altså blive nødt til at afgive Henrikh Mkhitaryan, hvis han vil have drømmespilleren.
  • LÆS OGSÅ: Alle taler om det: Dette gjorde Lukaku efter sin scoring mod Bournemouth

af: Emil Plovgaard

Henrikh Mkhitaryan kan meget vel være fortid på Old Trafford inden længe. I hvert fald, hvis man skal tro flere engelske medier. Den engelske storklub jagter nemlig Inter Milans Joao Mario, og derfor kan Red Devils være nødtvunget til at måtte afgive sin armenske midtbanespiller.

Således skriver The Guardian, at Manchester United forbereder sig på at hente Joao Mario, der er den helt store stjerne hos Inter Milan i denne sæson.

Artiklen melder også, at Joao Mario, som skiftede til Serie A fra Sporting Lissabon for £40 millioner, kan blive nyt inventar på Old Trafford, hvis Henrikh Mkhitaryan til gengæld udlejes til Inter.

Turbulent tid i Manchester

Nyheden er endnu et tegn på, at Mkhitaryan ikke har levet op til forventninger i Manchester United. Armeneren har indtil nu haft en noget turbulent tilværelse hos Premier Leagues andenplads.

Den armenske kantspiller blev med det samme frosset ud, da han ankom til klubben sidste sæson fra Borussia Dortmund for £26,2 millioner.

Den 28-årige armener har kæmpet for at få en plads i startopstillingen under José Mourinho, og i slutningen af sidste sæson så det langt om længe ud til, at der var mere spilletid på vej.

Men på grund af en skuffende start på 2017/18-sæsonen, er han atter blevet smidt ud i kulden. Det ser ud til, at Juan Mata og Jesse Lingard er foran Mkhitaryan, når det kommer til spilletid, og derfor er armeneren også interesseret i et skifte væk.