Det var noget af et topbrag, der var lagt i kakkelovnen til i nat dansk tid, da Brasilien og Colombia stødte sammen i den sydamerikanske kvalifikation til VM.

PORTO ALEGRE, BRAZIL – AUGUST 31: Neymar of Brazil in action during a match between Brazil and Ecuador as part of 2018 FIFA World Cup Russia Qualifier at Arena do Gremio on August 31, 2017 in Porto Alegre, Brazil. (Photo by Buda Mendes/Getty Images)

Der var topbrag i den sydamerikanske VM-kvalifikation, da Brasilien i nat gæstede Colombia.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Afsløring: Derfor afviste Barcelona Dybala

Og nogen havde sågar så svært ved at holde sig væk fra banen, at de fik tv-tid denne aften i Bogota. Menneskets bedste ven valgte nemlig at invadere grønsværen.

De to storhold endte med en pointdeling efter både Willian og Falcao havde fundet vej til netmaskerne. Undervejs i kampen indtraf imidlertid et noget mærkværdigt spilstop.

En besynderlig grund til, at kampen måtte stoppes var, at en løssluppen hund valgte at betræde det fine græs, og så blev vagterne ellers sat i gang med at fjerne den hund, der var blevet sluppet løs fra tribunerne.

Nedenunder kan du se den noget bizarre episode.

Med det uafgjorte resultat indtager Brasilien stadigvæk førstepladsen i gruppen med hele 27 point, mens Colombia blot er et enkelt point efter på en tredjeplads.

LÆS OGSÅ: Barcelona ville hente PL-stjerne – men det satte Messi en stopper for