Der er ingen tvivl om, at tingene ikke kører som smurt på banen for F.C. København i øjeblikket. Det står skinnende klart efter københavneres præstationer og resultater de seneste par uger. 

COPENHAGEN, DENMARK – JULY 29: Nicolai Boilesen of FC Copenhagen controls the ball during the Danish Alka Superliga match between FC Copenhagen and Hobro IK at Telia Parken Stadium on July 29, 2017 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Lørdag aften var man nemlig i aktion mod Hobro IK, som for nyligt er rykket op i Alka Superligaen, og rummer over spillere som Vito Hammershøy-Mistrati, Edgar Babayan og Quincy Antipas. Spillere, hvis niveau, man måske godt kunne stille spørgsmålstegn ved i forhold til deres nuværende placering i Superligaen.

Læs også: Den er helt gal i FCK: Sætter negativ rekord – ikke set værre i dette årtusinde!

Det var en kedelig oplevelse for F.C. København, der måtte dele pointet med Hobro, der var spilstyrende og havde de fleste chancer i kampen, der endte 0-0.

Endnu kedeligere blev det dog for værterne, da nyheden om, at venstrebacken, Nicolai Boilesen, højst sandsynligt er ude de næste fire til seks uger, da han har pådraget sig en skade.

Læs også: Chelsea-profil rygtes fortsat mod PL-gigant

F.C. København meddeler på deres hjemmeside, at Nicolai Boilesen har brækket brystbenet.